Gvinet Paltrou pokušala da iskoristi NASA i proda svoj proizvod! (video)

Gvinet Paltrou pokušala da iskoristi NASA i proda svoj proizvod! (video)

Autor: | 25/06/2017

0

Portal Goop, čija je izvršna direktorka upravo glumica Gvinet Paltrou, krajem juna predstavio je skoro pa magične Body Vibes stikere za telo.

Ove nesvakidašnje, lekovite nalepnice trebalo bi (bar tako piše) da izbalansiraju nivo i protok energije kroz vaše telo. Cena pakovanja od 10 stikera koji se prodaju na Gvinetinom sajtu iznosi 60 dolara.

Ono što je posebno zanimljivo jeste to da je sajt objavio kako su stikeri napravljeni od istog materijala koji koristi NASA u svom svemirskom programu, zbog čega i imaju tako moćno dejstvo.

Međutim, ekipa iz Gizmoda odlučila je da proveri o čemu se tačno radi i dobila je zanimljiv odgovor od NASA-e.

Ispostavilo se da NASA ne koristi nikakve materijale na koje se poziva Goop u izradnji energetskih stikera (conductive carbon material)!

Nakon što je vest objavljena, predstavnici Goopa izjavili su za The Independent da će proveriti sa kompanijom koja pravi stikere kako je nastala zabuna.

- Mi se trudimo da promovišemo jedinstvene proizvode i ponudimo nove alternative, podstaknemo dijalog u društvu - tvrde oni, ali su nakon intervencije iz NASA povukli sve detalje iz opisa proizvoda koji ih povezuju sa NASA.

Možda bi neka zdravija ishrana i redovnije vežbanje imali veći učinak od magičnih stikera? Ne znamo, samo kažemo...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: gvinet paltrou

Najnovije vesti