Tomi Hilfiger dizajnirao venčanicu za svoju ćerku i otpratio je do oltara

Tomi Hilfiger dizajnirao venčanicu za svoju ćerku i otpratio je do oltara

Autor: | 28/06/2017

0
Foto Instagram/printscreen

Ponekad se zaista isplati kada imate sjajnog, a pride i slavnog, modnog dizajnera u porodici, a još ako ste te sreće kao Ali Hilfiger da vam je taj dizajner i otac, Tomi Hilfiger, onda vam za venčanicu nije potrebno ništa, jer će ona biti stvorena za vas.

Ali se venčala proteklog vikenda za svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Stiva Haša, a tata Tomi je dizajnirao venčanicu po želji svoje ćerke.

A post shared by Dee Ocleppo (@mrshilfiger) on Jun 27, 2017 at 7:35am PDT

Par se verio u julu prošle godine, kada ju je Haš zaprosioo na romantičnom putovanju u Pariz, prstenom koji je sam dizajnirao, a nakon šest godina zabavljanja. Mesec dana nakon veridbe, Ali je izjavila za People:

- Bila sam tako iznenađena i preplavljena srećom i uzbuđenjem. Zbavljali smo se planiranjem lepog venčanja u našoj porodičnoj kući u Konektiketu.

 

Međutim, plan se u međuvremenu izmenio te se venčanje odigralo na malom privatnom ostrvu Mustique.

#love

A post shared by Dee Ocleppo (@mrshilfiger) on Jun 26, 2017 at 8:36am PDT

 

Dok Ali još uvek nije podelila fotografije sa venčanja, na svom Instagramu je postavila fotografiju nje i Stiva pre ceremonije, uz reči:“Ništa nije kao udati se za svog najboljeg prijatelja i srodnu dušu... Tako sam uzbuđena!”

A post shared by Ally Hilfiger (@allyhilfiger) on Jun 19, 2017 at 4:44pm PDT

 

Ali, pošto je to uzbuđenje nije prošlo ni nakon venčanja, njena porodica je umesto nje postovala fotografije sa svadbe, tako da su svi mogli da vide kakvu je divnu venčanicu tata Tomi napravio za svoju devojčicu.

I sam Tomi Hilfiger je podelio sa fanovima momenat kada prati ćerku do oltara uz reči: “Tako sam srećan što se moja ćerka udaje za Stiva".

Njegova supruga Di Oklepo je podelila istu fotografiju dodavši:“Veoma ponosan tata i mlada koja blista.”

A post shared by Dee Ocleppo (@mrshilfiger) on Jun 27, 2017 at 7:33am PDT

Tomijeva supruga Di je takođe izgledala glamurozno, dok je ponosni tata bio neodoljiv u belom lanenom odelu i sa Panama šeširom, pravi izbor za tropski raj...

Happy Father and StepMother..... 1 wedding down✔️.....only 6 more to go! ?

A post shared by Dee Ocleppo (@mrshilfiger) on Jun 27, 2017 at 9:23am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti