Kejt Midlton otkrila maminu tajnu: Rodžer Federer je tiha patnja moje majke

Kejt Midlton otkrila maminu tajnu: Rodžer Federer je tiha patnja moje majke

Autor: | 06/07/2017

0

Kejt Midlton nikada nije krila koliko voli tenis i gotovo svake godine prisustvuje na nekim mečevima u sklopu Vimbldona.

Vojvotkinja od Kembridža sada je u BBC-jevom dokumentarcu povodom 90 godina turnira "Naš Vimbldon" otkrila da je bila velika obožavateljka tenisera Gorana Ivaniševića.

- Volela sam Andrea Agasija, Gorana Ivaniševića i Stefi Graf - rekla je Kejt te je između ostalog ispričala da jedino nije bila na muškom finalu Vimbldona 2013. kad je bila trudna s Džordžom i to zato što joj doktor zabranio.

Misteriozni život brata Kejt Midlton skriven od oka javnosti

- Gledanje Vimbldona deo je mog odrastanja, to je neodvojiv deo engleskog leta... Mislim da zaista inspiriše mlade ljude, mene je inspirisao da se uključim u igru. To se nije promenilo i to je divno - između ostalog je ispričala Kejt. Osim toga, otkrila je da je da se njenoj majci Kerol uvek jako sviđao Rodžer Federer.

- Rodžer Federer je tiha patnja moje mame. Mislim da joj neće smetati što sam to rekla, mislim da sad i on to već zna - ispričala je Kejt, a upravo je Rodžer sa suprugom bio i gost na venčanju njene sestre Pipe.

Pipa i Džejms Metjuz nisu štedeli: Gosti uživali u skupocenom šampanjcu i kavijaru

Rodžer Federer i Mirka
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Kejt Midlton