Fanovi napali Maraju Keri: Izgledaš kao kit, povedi računa o liniji! (video)

Fanovi napali Maraju Keri: Izgledaš kao kit, povedi računa o liniji! (video)

Autor: | 03/08/2017

0

Maraja Keri već izvesno vreme "briljira" u izboru odevnih kombinacija, bez obzira na kilažu koja je očigledno u porastu.

Pevačica sve češće ima probleme na nastupima jer se zamara, pa su joj koreografije sve jednostavnije, a nastupi sve svedeniji. Međutim, Maraja i dalje kupuje odeću dva broja manju, odnosno onu koja joj je pristajala pre nego što se opustila, objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama.... Ali, nije očekivala da će je upravo njeni fanovi žestoko napasti!

Kad krene u klub, ona se lepo spremi i obuče...

Pošto je obnovila vezu sa svojim igračem Brajanom Tanakom, Maraja je objavila fotografije iz provoda s njim, ali, ono što su fanovi videli nije njen osmeh, već predimenzionirano poprsje i pretesna odeća! Ni izražavanje nežnosti između poznatog para, nije omekšalo zle opaske.

- Previše si zgodna da bi izgledala poput kita. Moraš izgubiti nekoliko kilograma pod hitno - stoji ispod objave na divinim društvenim mrežama, Jedan od komentara posebno je nemilosrdan.

- Kupi odeću koja ti odgovara, jer izgledaš kao da se patiš.

- Sakrij te AIR BAG-ove, jer više nisi u cvetu mladosti - stoji u komentarima.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Aug 1, 2017 at 1:19am PDT

Ipak, ova fotografija je jedna strana, a ovo je paparaco slika koja pokazuje da se Maraja malo zanela i zaboravila da joj višak kilograma neće doneti ništa dobro, bez obzira na sjajan glas...

A post shared by @erica0808m on Aug 2, 2017 at 6:04pm PDT

Da ne bude da smo maliciozni i da se pridružujemo hejterima sa društvenih mreža, Maraja je neko ko je žario i palio na sceni, a njene tačke su bile fenomenalne, jer uz njen glas i ples, događaj je bio potpun.

A post shared by @mariahcarey_lamb on Aug 2, 2017 at 1:49pm PDT

Maraja ima tek 47 godina, što za današnju proaktivnu ženu ne predstavlja opterećenje, pride ako tome dodamo i njen bankovni status koji joj omogućava da izgleda kako god poželi (izgleda da želi ovo što je sada) i da ne mora da se igra fotošopom kada objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Evo jednog zanimljivog primera "Marajinog izbora": Pri susretu sa Bijonse, njihova deca su bila tu, a mama Maraja je obukla prigodnu haljinu...

Love this #beyonce #mariahcarey

A post shared by Hip Hop Weekly Magazine (@hiphopweeklymagazine) on Aug 3, 2017 at 6:49am PDT

Od 1990, kada je bila preslatka devojka moćnog glasa, došla je do 2017 i postala žena koja i dalje poseduje moćan glas, ali uz neukus i isticanje svih ženskih atributa u svakoj prilici što je više moguće, uleće u ljubavne veze koje joj ne idu u prilog...

I zaboravlja da je zbog svih tih fanova koji joj lagano okreću leđa, jer ih sve češće izneveri na nastupima ne odećom već glasom i nastupom, dospela tu gde danas jeste.

 

Šta vi mislite?

Da li je Maraja Keri postala predebela ili ne?

Nije, izgleda fenomenalno, vi ste ljubomorni!
Da, izgleda kao kit, treba da skine jedno 10 kilograma najmanje!
Ko je ova žena?

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty
Tagovi: maraja keri