Uznemirujuće obraćanje Šinejd O'Konor:  Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste

Uznemirujuće obraćanje Šinejd O'Konor: Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste

Autor: | 08/08/2017

0


Nekada divlja i neobuzdana rok zvezda, oduvek je privlačila pažnju šokatnim ponašenjem: javno je pocepala sliku pape, bila je na čelu uličnih demonstracija, imala je probleme sa narkoticima, a onda je rešila da se smiri zbog ljubavi.

Ipak, poslednjih godina ona ponovo puni stranice tabloida zbog nervnih slomova i pokušaja da oduzme sebi život. Sada se pedesetogodišnja pevačica podelila potresan snimak na Fejsbuku u kojem je otkrila da ima da ima suicidne misli i da živi sama u hotelu u Nju Džerziju.

-Nadam se da je ovaj video pomogao. Ne meni, nego činjenici da sam ja samo jedna od milion ljudi koji su kao ja, koji nemaju resurse koje ja imam u torbici i srcu da pomognu sebi. Ja trenutno živim u hotelu na samom kraju Nju Džerzija. Prepuštena sam samoj sebi. Ne postoji niko u mom životu osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čoveka na Zemlji koji kaže da sam njegov heroj – a to je jedino što me održava u životu, činjenica da sam njegov heroj što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste. A znate šta je najgore? Ni sramotu ne zanima ko ste

Pevačica je objasnila da je imala tri mentalne bolesti i da je čekala porodicu da joj pomogne i odvede je kući.

-Deco moja, vama je prihvatvatljivo da vam majka živi u hotelu? Zar nisam vredna borbe? Džone Rejnoldse, ja sam majka tvoje dece, svega što sam ti dala... Da, pisala sam neke besne mejlove i gluposti po Fejsbuku, pa šta?, otkrila i dodala da se poslednje dve godine bori da ostane u životu.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty
Tagovi: Šinejd O'Konor