Sofija Veragara se predomislila: Manolo je već odrastao, ipak želim drugo dete

Sofija Veragara se predomislila: Manolo je već odrastao, ipak želim drugo dete

Autor: | 19/09/2017

0

Glumica Sofija Vergara obožava, da izlazi sa svojim sinom Manolom, a ljudi obično pomisle da joj je on prijatelj ili mlađi brat.

On joj je prvi i jedini sin, a danas je očigledno da je lepotu nasledio od mame. Manolo je nedavno diplomirao na koledžu i postepeno gradi karijeru u svetu modelinga.

 

Tako da je Sofija idju o drugom detetu rešila da ponovo razmotri jer Vergara i njen muž Džo Manđanjelo planiraju proširenje porodice već izvesno vreme, ali sada je izgleda odluka konačna.

– Džo je mlađi od mene. Ima 38 godina. Nikada nije imao decu. Kako da ga odbijem? Rekla sam mu da ako ćemo to da uradimo, moraćemo odmah jer ne želim da imam 50 godina i bebu –  izjavila je svojevremeno lepa glumica.

 

Sofija je inače pre nekoliko godina krenula na tretmane na kojima je dobijala injekcije za plodnost i tako obezbedila "višak" jajnih ćelija koje je zamrznula.

Navodno, Sofija je i tada imala u planu da ponovo postane majka, iako je bila u sred raskida veze i veridbe sa Nikom Loebom i govorila da to nije u planu.

 

Njeni prijatelji su tada otkrili su za časopis "Closer" da se atraktivna Kolumbijka podvrgnula tretmanima na kojima je dobila injekcije za plodnost i zamrznula jajašca.

Kako se tada pričalo, glumica je planirala da dobiije drugo dete, a za nju bi to učinila prijateljica koja je pristala da bude surogat majka.

Glumica ne može da iznese trudnoću zbog zdravstvenih problema, ali je rešena da želi ponovo da bude mama.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/sofija-vergara-i-dzo-manganijelo-dete-ce-nam-roditi-surogat-majka/

hellomagazin.rs/mg Guliver/Getty
Tagovi: sofija vergara