Čelična lejdi pokazala emocije: Šta je rasplakalo VIktoriju Bekam pred kamerama (video)

Čelična lejdi pokazala emocije: Šta je rasplakalo VIktoriju Bekam pred kamerama (video)

Autor: | 23/09/2017

0


Pevačica i uspešna modna dizajnerka Viktorija Bekam je jedna od najmoćnijih žena na planeti koju zbog lica bez emocija prati nadimak "čelična lejdi". Ipak, kada se svetla reflektora ugase i Viktorija je samo žena i majka kojoj je dorobit njeno četvoro dece na prvom mestu.

Ljubav kao inspiracija: Zašto je Viktorija Bekam dizajnirala šljokičaste cipele

Ona je nedavno u intervjuu za  britanski “The Sunday Times”  priznala kako oseća krivicu jer ne provodi dovoljno vremena sa decom zbog poslovnih obaveza.

Viktorija Bekam u Njujorku u farmerkama i beloj majici, ali cipele potvrđuju da je kraljica stila (foto)

Mislim da je odgajanje dece komplikovanije što su ona starija. Najvažnija stvar jeste da svako dete ponaosob dobije pažnju koja mu je potrebna. Na primer, ja nemam taj luksuz da legnem rano uveče, jer se onda ne bih videla s Bruklinom. On leže vrlo kasno i to je jedino vreme kada možemo na miru da se ispričamo. A s druge strane, Harper ustaje jako rano, njeno vreme je ujutru – rekla je tada Viktorija.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Oct 1, 2016 at 7:25am PDT

Kada je njen najstariji sin, 18-godišnji Bruklin napustio roditeljski dom zbog studija, Viktorija je susrela sa još jednom roditeljskim izazovom.

–I dalje plačem. Bruklin se preselio u Njujork. On je osamnaestogodišnjak, a ja ne prestajem da plačem. Nedostaje mi mnogo, Bekamova je rekla kroz suze damama koje stoje iza brenda "Piksivu".

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram