Pink otvoreno o braku, ali i suprugu: Ima trenutaka kada Kareja ne želim nikada više da vidim!

Pink otvoreno o braku, ali i suprugu: Ima trenutaka kada Kareja ne želim nikada više da vidim!

Autor: | 15/10/2017

0

Pevačica Pink je već 11 godina u braku sa Karejem Hartom. Poznata po razuzdanom ponašanju, našla je partnera istog senzibiliteta, zbog čega im je veza bila više nego burna.

Uprkos tome što imaju dvoje dece - ćerku Vilou (6) i sina Džejmsona (10 meseci), Pink i Karej su se razilazili u dva navrata - jednom 2003. godine, dok su se tek zabavljali, a onda ponovo 2008. godine kada su već imali spremljene i papire za razvod.

A post shared by P!NK (@pink) on Oct 11, 2017 at 6:58pm PDT

Pink je nedavno otvoreno progovorila za medije o teškoćama u svom braku.

- Ima trenutaka kada pogledam Kareja i vidim najpametnijeg i najčvršćeg muškarca. On je kao stena i baš je onakav otac kakav sam zamišljala da će biti. A onda ga nekad pogledam i pomislim: Nikad mi se nisi ni sviđao. Ništa mi se na tebi ne sviđa. Čak nemamo ni ništa zajedničko. Ne dopada mi se ništa u čemu ti uživaš i ne želim da te ikada više vidim - kaže Pink za "Gardijan".

A post shared by P!NK (@pink) on Sep 13, 2017 at 7:09pm PDT

Ipak, kaže, spremna je da se u potpunosti preda borbi za brak, čak i kada joj se taj brak ne dopada.

- Takav je brak. Ima faza kada nemate seks godinu dana. Onda se pitate da li se bračni krevet pretvorio u odar ljubavi, da li je to kraj svega. Pitate se da li vas muž uopšte želi i da li vi želite njega. Monogamija je naporna. Ali ako se potrudite, stvari postaju bolje - poručuje pevačica.

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on Sep 8, 2017 at 5:42am PDT

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on Aug 27, 2017 at 5:40pm PDT

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: pink

Najnovije vesti