Skarlet Johanson se slomila kada je saznala za tragediju svoje porodice (video)

Skarlet Johanson se slomila kada je saznala za tragediju svoje porodice (video)

Autor: | 31/10/2017

0

Skarlet Johanson nije mogla da zaustavi suze gostujući u PBS-ovoj seriji “Finding Your Roots”, koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla, kada je saznala da su članovi njene porodice umrli tokom Drugog svetskog rata u varšavskom getu.

U emisiji američke tv mreže PBS u kojoj slavne osobe otkrivaju svoj rodoslove, glumica nije uspela da zaustavi suze čitajući dokumenta u kojima piše na koji je način je skončao brat njenog pradede i drugi članovi njene porodice.

Istoričar Henri Luis Gejts pomogao joj je da sazna kako je deo dedine porodice izgubio život u varšavskom getu tokom Drugog svetskog rata.

- Obećala sam samoj sebi da neću da plačem, ali ovo je preteško saznanje - rekla je glumica, zaplakavši nakon čitanja dokumenata u kojima se detaljno opisuje smrt članova njene porodice.

- To je strašno… ne mogu ni da zamislim kroz šta su prolazili… nadrealno je - rekla je u suzama Johanson gledajući fotografije iz varšavskog geta.

- Sad mi je jasno zbog čega su na stolu papirne maramice - kazala je.

Glumičin je pradeda u to vreme je bio prodavac u Njujorku. Odlaskom u Sjedinjene Države uspeo je da izbegne progone, ali porodica njegovog brata nestala je u nacističkom getu.

Zlobnici kažu da, pošto su pogledali video snimak, ne mogu da budu u potpunosti sigurni da li je glumica bila iskrena iskazujući emocije ili je samo “dobra glumica”.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti