Kris Džener slučajno nagovestila koliko unučića će dobiti

Kris Džener slučajno nagovestila koliko unučića će dobiti

Autor: | 23/11/2017

0

Kris Džener je jednom objavom na svom Instagram profilu izazvala pravu pometnju i možda otkrila koliko je njenih ćerki zapravo u drugom stanju.

Na slici koju je objavila ima devet setova pidžama, a ona je napisala "za svakog od mojih unuka". Budući da Kris Džener, za sada ima šestoro unučića (Kortni ima troje dece, Kim dvoje a sin Rob jedno), jasno je da mama Kardašijan očekuje tri prinove.

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Nov 15, 2017 at 9:28am PST

U proteklih nekoliko nedelja bilo je informacija da su dve njene ćerke trudne, ali nije bilo zvaničnih potvrda od strane porodice.

Međutim, Kris je možda ovom fotografijom otkrila koliko će novih članova porodice Kardašijan biti. Kako je poznato njena ćerka Kim i Kanje Vest čekaju dete koje će na svet doneti surogat majka.

Ali, priča se i o tome da je najmlađa ćerka porodice Kardašijan Kajli Džener trudna i da sa dečkom Travisom Skotom sa kojim je u vezi od aprila meseca čeka bebu.

To nije sve, američki tabloidi su objavili i da je Kloi Kardašijan u drugom stanju, a Dženerova je to faktički sada potvrdila.

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Nov 18, 2017 at 2:39pm PST

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: kris džener

Pročitajte još