Da li će menjati imidž? Kako će britanski dvor reagovati na stil majke Megan Markl (foto)

Da li će menjati imidž? Kako će britanski dvor reagovati na stil majke Megan Markl (foto)

Autor: | 28/11/2017

0


Nakon što su svi svetski mediji preneli saopštenje britanske kraljevske porodice da se princ Hari ženi američkom glumicom Megan Markl, mnogi su se zapitali  ko je žena koja se uspela da pripitomi zavodnika koji je godina nosio titulu najpoželjniijeg neženje na planeti.

Megan je rođena 4. avgusta 1981. godine u Los Angelesu, kao dete Afroamerikanke Doris Radlan Toma Marklea. Kada je imala samo dve godine, njeni roditelji su se razveli, ali su ostali u dobrim odnosima.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jun 9, 2016 at 9:01pm PDT

-Moji roditelji se se rastali kada sam imala dve godine, ali ih nikada nisam videla da se svađaju.  Zajedno smo provodili godišnje odmore, gledali televiziju i ručali, ispričala je svojevremeno u intervjuu za Vanity Fair.

Nakon razvoda Megan je ostala da živi sa majkom, koja je socijalni radnik i instruktor joge a koja je zbog neobičnog izgleda privukla veliku pažnju medija. Doris ima pirisng u nosu a često nosi dredove u kosi, na šta je Megan jako ponosna.


- Ima dredove i minđušu u nosu. Istrčala je losanđeleski maraton. Mi se zajedno tako ludo zabavljamo, a u njenoj podršci pronalazim veliku utehu. Kao da je moj najbolji prijatelj!- rekla je svojevremeno Megan.


.
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti