Umesto o modi, svi pričaju o njoj: Da li je Rita Ora prešla granicu pristojnosti

Umesto o modi, svi pričaju o njoj: Da li je Rita Ora prešla granicu pristojnosti

Autor: | 05/12/2017

0

Koliko god da je Holivud urban i otvorenog uma za sve novotarije, jedna od stvari koje uvek izazivaju oštre reakcije je otvoreno flertovanje sa oženjenim (zazuzetim) muškarcima. Taj greh je načinila je pevačica Rita Ora na dodeli modnih nagrada u Londonu.

Rita i  MMA borac Konor Mekgregor su bili među brojnim zvanicama u Londonu,  a paparaci su ih uslikali dok su sedeli za stolom i razgovarali. I to bi prošlo neprimećeno da Rita nije objavila fotografiju na društvenim mrežama sa potpisom "na dejtu".

Originalno ili bezobrazno: Rita Ora u bade mantilu na crvenom tepihu (foto)

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on Dec 5, 2017 at 1:10am PST

Besni pratioci su toliko osuli paljbu na pevačicu da je ona sporni komentar obrisala, ali to kritike nije zaustavilo. Pojednici su se obratili irskom MMA boracu i zamolili ga da ne naseda na provokacije, jer kod kuće ima ženu koja ga voli.

Naime, dok nije ostvario uspeh u svetu boksa, Konor je radio kao vodoinstalater i zabavljao se sa Di Devlin, ženom sa kojom već gotovo deceniju deli i dobro i loše.

Moderna bajka Konora Mekgregora: Moja žena je bila uz mene kad nisam imao ništa


- Svakog dana, otkako sam započeo karijeru, ona me je podržavala - rekao je svojevremeno Konor. - Vozila me je u teretanu, slušala o mojim snovima. Di je spasla moj život. Ne bih bio tu gde jesam da nije nje, to je sigurno. Sve što radim, radim zbog nje.

Danas Konor zarađuje milione, ima vozan par prepun luskuznih autmobila i može sebi da priušti baš sve što poželi, ali nije zaboravi sve ono što je Di radila za njega sve ove godine.

 

Konor je u maju ove godine sa ženom svog života dobio sina Konora Džeka Mekgregora Džuniora.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram