Na koje pitanje je Obama odbio da odgovori princu Hariju

Na koje pitanje je Obama odbio da odgovori princu Hariju

27/12/2017

0

Bivši američki predsednik Barak Obama rekao je britanskom princu Hariju u intervjuu da je osećao spokoj kada je napustio Belu kuću uprkos osećaju da je veliki deo važnog posla ostao nedovršen.

Obama je naveo u intervjuu da se osećao "veoma oslobađajuće" pošto je po završetku mandata bio u mogućnosti da sam osmisli svoj plan ujutro i ima vreme za razgovor sa suprugom Mišel.

Barak Obama je razgovarao sa Harijem koji je bio gostujući novinar programa "BBC radio 4". Njih dvojica su naglasili da je taj intervju koji je sniman u Kanadi bio prvi Obamin intervju po napuštanju Bele kuće u januaru, navodi agencija AP.

Ipak, govoreći o osam godina provedenih na mestu predsednika SAD, Obama je istakao da mu "nedostaje taj posao jer je fascinantan".

Obama nije spomenuo sadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, ali je kazao da bi ljudi koji su na vlasti trebalo da budu pažljivi kada je u pitanju upotreba društvenih mreža.

Kako navodi agencija AP, nekadašnji predsednik odbio je da kaže kakav veš nosi, ali je na pitanje koga preferira - Aretu Frenklin ili Tinu Tarner odgovorio: "Areta je najbolja".

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/dilema-oko-zvanica-princ-hari-mora-da-odluci-barak-ili-tramp/

Još nije poznato da li je Obama pozvan na Harijevo venčanje sa američkom glumicom Megan Markl koje je zakazano za maj 2018. godine.

Princ Hari takođe je intervjuisao svog oca, princa Čarlsa, koji je kazao da se ne govori o uzroku klimatskih promena iako to dovodi do uništenja mnogih delova sveta.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty, Instagram