Hefnerov sin ima velike planove: Prilagodićemo Plejboj modernim klijentima

Hefnerov sin ima velike planove: Prilagodićemo Plejboj modernim klijentima

Autor: | 31/12/2017

0

Hoće li Plejboy opstati posle smrti njegovog osnivača Hjua Hefnera bila je bojazan svih fanova, ali i onih koji  još uvek stvaraju ovaj kultni časopis. Inicijativu, ali navodno i talent za nastavak biznisa pokazao je, srećom po njih, Kuper Hefner, najmlađi Hjuov sin.

Mladi Hefner (26) nasledio je, čini se, očev gen, pa je već sada spretan poslovan čovek. Trenutno je kreativni direktor Plejboj Enterprajza, a osnovao je i medijsku kompaniju HOP.

 

Kuper je sin Kimberli Konrad, Plejbojeve zečice iz 1989. godine, koja je bila u braku s njegovim ocem do 2010. godine. Detinjstvo je proveo u vili koju je njegov otac sagradio u neposrednoj blizini Plejbojeve, gde je odrastao sa svojom majkom i starijim bratom Marstonom. Kuper ima i polubrata i polusestru, 62-godišnjeg Dejvida i 64-godišnju Kristi Hefner koji su rođeni u Hjuovom prvom braku s Mili Vilijams.

 

Mladi i ambiciozni Hjuov sin postao deo Plejboj tima već kao dvadesetogodišnjak. U međuvremenu je iz protesta otišao i oprobao se u drugim poslovima, ali na kraju se vratio u Plejboj.

Njegova želja je, rekao je medijima, da instituciju Plejboja održi i u novim vremenima pa je obećao da će istrajati u nastojanjima da ga prilagodi novom, modernom klijentu.

U svom privatnom životu veren je glumicom Skarlet Birn.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti