Novogodišnja scena iz filma "Seks i grad" će vas podsetiti na prave vrednosti (video)

Novogodišnja scena iz filma "Seks i grad" će vas podsetiti na prave vrednosti (video)

Autor: | 31/12/2017

0

Jedna od najdirljivijih i najupečatljivijih scena iz čitavog "Seksa i grada", je ona iz filma "Seks i grad" u kojoj je prikazano šta znači biti prijatelj. Znamo, mnogo je takvih trenutaka bilo u slavnom serijalu, ali scena čija se radnja odvija 31. decembra uveče, baš je nekako posebno topla i snažna.

Kada usamljena Miranda u 23 časa i 12 minuta nazove Keri koja je spavala, požali joj se da nije mislila da će sada kada ima porodicu, sama da čeka Novu godinu i jede kinesku hranu, a upravo joj se to dogodilo. Naime, njen sin Bredi bio je kod tate Stiva i Miranda je ostala sama.

Keri je pita želi li da dođe kod nje, jer može da uzme taksi, ali Miranda se samo nasmeje, jer nema šanse da će na ovo veče da  nađe taksi i zato joj kaže da se vide iduće godine. Pošto spusti slušalicu, Keri pokušva ponovo da zaspi, ali ubrzo se digne i odluči da ode kod prijateljice kojoj je potrebna.

 

Obučena u bundu ispod koje nosi pidžamu Keri trčeći po snegu odlazi metroom i kod Mirande stigne u času kada otkucavaju sekunde do ponoći.

- Nisi sama - kaže nežno Keri svojoj dragoj Mirandi i dve prijateljice su ipak zajedno dočekale Novu godinu. I niko nije bio usamljen. U video isečku prisetite se ovog dirljivog, nesebičnog čina prijateljstva koji je za Mirandu u tom trenutku značio sve, a još jednom pogledajte i kako su ostale junakinje i junaci "Seksa i grada" proveli najluđu noć u godini.

hellomagazin.rs/m.g. promo