Šta Princa Vilijema najviše plaši kao oca

Šta Princa Vilijema najviše plaši kao oca

Autor: | 03/01/2016

0


Jedan od najvećih strahova britanskog princa Vilijema je da neće biti dovoljno prisutan tokom odrastanja svoje dece, Džordža i Šarlot, a priznaje i da je emotivniji od kada je postao otac.

Vojvoda od Kembridža priznao je da ga je očinstvo učinilo emotivnijim i da je sada svesniji koliko je život dragocen.

- Sada sam, začudo, mnogo emotivniji nego što sam bio ranije - rekao je 33-godišnji princ u intervjuu sa dva britanska prezentera i komičara, čije su emisije najpoznatije pod nazivom Ant i Dek.

- Nisam navikao da se preterano sekiram oko stvari u životu, a sada me i najmanje sitnice, kao oca, više potresu nego ranije - dodao je princ.


- Jednostavno shvatite koliko je život dragocen i to sve stavi u drugu perspektivu. Brine me sama ideja da ne budem prisutan dok moja deca odrastaju. Sećam se da su mog brata Harija i mene roditelji vodili na dobrotvorne organizacije da bi nam pokazali šta se tamo događa. Mislim da je viđenje toliko širokog spektra važno imati radi bolje životne perspektive.

Vilijam je dodao da ga više pogađaju događaji u svetu pošto razmišlja u kakvom svetu će živeti njegova deca.


- Nije reč samo o tome da živiš u palati, važno je izaći i uveriti se šta se dešava u stvarnom svetu - dodao je Vilijam.

Ceo intervju biće emitovan sutra na Aj-Ti-Vi programu, kao i intervjui Vilijamovog oca, princa Čarlsa i njegove supruge Kamile.

Vilijam je drugi u redu za britanski presto posle oca, princa Čarlsa.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Najnovije vesti