Kris Braun osumnjičen za još jedan napad

Kris Braun osumnjičen za još jedan napad

Autor: | 03/01/2016

0


Pevač Kris Braun trenutno je pod istragom policije u Las Vegasu zbog navodnog fizičkog napada na jednu ženu. Ne otkrivajući detalje, policija je saopštila da je ovaj slučaj usledio skoro sedam godina nakon njegovog napada na tadašnju devojku, pevačicu Rijanu.

Policija je u izjavi navela da je napadnuta žena bila na žurki u sobi u hotelu „Palms“ u subotu, i da je pokušala da se fotografiše sa mladim muzičarom.

- Žrtvu je navodno izubijao Braun, i u isto vreme joj je uzeo mobilni telefon - navodi se u izjavi.

Službenici koji su otišli u hotel da istraže prijavljeni napad našli su ženu na kojoj je delovalo kao da ima lakše telesne povrede, ali, Braun je već bio napustio hotel i nisu mogli da razgovaraju s njim, navodi se u saopštenju policije.

Navodna žrtva bila je na privatnoj zabavi u apartmanu Krisa Brauna u hotelu „Palms“ u Vegasu u subotu ujutro. Rekla je da je bila u mogućnosti da unese mobilni telefon u apartman uprkos obezbeđenju, i kada je pokušala da slika pevača, Braun je vikao, uzeo joj telefon udario je u desno oko i otišao.

Žrtva, Lizien Gutjerez, rekla je da je napustila žurku i pozvala policiju nekoliko sati kasnije, ali da nije odvedena u bolnicu.

Nikol Perna, portparolka pevača, navodi u saopštenju da je „jasno da su optužbe žene neistinite“.

- Njena tvrdnja da je imala telefon kod sebe na zabavi i da je bila u mogućnosti da snimi fotografiju i izazove prepirku sa Krisom Braunom je potpuna izmišljotina - istakla je Perna u saopštenju.

Braun je uhapšen u Los Anđelesu u februaru 2009. godine, uoči dodeli Gremi nagrada, zbog napada na tadašnju devojku Rijanu.

Fotografije Rijaninih povreda objavio je sajt Ti-Em-Zi ubrzo nakon napada i Braun je postao predmet žestokih kritika. Izjasnio se kasnije te godine krivim za napad i bio je osuđen na pet godina uslovne kazne.

Pre mesec dana, Braun je otkazao turneju po Australiji i Novom Zelandu nakon što mu je odbijena viza zbog osude nasilja u porodici 2009. godine.

Trenutno se ispituje incident u kojem je Kris osumnjičeni, dok njegov advokat nije imao nikakav komentar.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty, Instagram hellomagazin
Tagovi: kris braun

Pročitajte još

Najnovije vesti