Dženifer Lopez veruje da još nije postigla najveći uspeh (video)

Dženifer Lopez veruje da još nije postigla najveći uspeh (video)

Autor: | 08/01/2016

0

Iako je bezbroj puta proglašavana za jednu od najmoćnijih žena sveta, Dženifer Lopez je mnoge iznenadila nedavnom izjavom da još nije dostigla vrhunac svog uspeha.

Iza nje su uspešni albumi i veliki hitovi, i muzički i filmski, sjajni nastupi u vegaskom „Koloseumu“, odlične svetske turneje, ima svoju liniju parfema i produkcijsku kuću koja radi punom parom, dvoje dece kojima je veoma posvećena, mladog Kaspera Smarta pored sebe, milione dolara u banci, ali – nešto nedostaje.

Naime, najpopularnija glumica i pevačica latino porekla kaže da je najbolje u životu tek očekuje, iako nije precizirala čime to nije zadovoljna i šta još može da je učini srećnom.

Gostujući u jednoj emisiji, diskretno je nagovestila da bi taj najveći uspeh mogla da bude serija „Shades of Blue“, u kojoj igra glavnu ulogu i koju je producirala. Večeras počinje da se prikazuje u Americi.

Pored serije, preksinoć je krenula i nova sezona „Američkog idola“, u kojem je Džej Lo član žirija, a u nedelju će biti jedan od prezentera na dodeli Zlatnih globusa na Beverli Hilsu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash
Tagovi: Dženifer Lopez