Lejdi Gaga i njen verenik goli na naslovnici magazina "V" (foto)

Lejdi Gaga i njen verenik goli na naslovnici magazina "V" (foto)

Autor: | 09/01/2016

0

Njihov trenutke nežnosti zabeležio je verenik pop ikone Tejlor Kini, nakon čega je ta fotografija završila na naslovnici uglednog izdanja "V magazine" i time rasplamsala maštu njihovih brojnih obožavalaca.

Da je danas daleko popularnije i provokativnije snimati selfi nego "vruć filmić" dokazala je Lejdi Gaga nakon što joj je uredništvo "V magazine" ponudilo da bude njihova gošća urednica.

Među brojnim fotografijama, koje pop ikonu današnjice prikazuju u njenom provakativnom izdanju, našla se i jedna veoma intimna.

Upravo ona se našla na naslovnici magazina, na kojoj se njihova isprepletena naga tela vide u ogledalu.

Pevačica i glumac upoznali su se pre četiri godine na snimanju spota za pesmu "You and I". Ubrzo ju je, na njihovoj prvoj proslavi Dana zaljubljenih, Tejlor Kini zaprosio i ona je pristala, a par planira i venčanje.

Njihova romansa je počela vrlo čudno, ali i bolno. Producenti su tokom snimanja spota za pesmu Kiniju dali slobodu da radi šta želi. Glumac je odlučio da malo začini stvari pa je pevačicu poljubio, a ona ga je ošamarila.

- Pravio sam se da nisam shvatio zbog čega me je ošamarila i opet sam je poljubio. Drugi put sam imao više sreće - opisao je Tejlor.

A photo posted by V Magazine (@vmagazine) on Jan 8, 2016 at 8:25am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još