Monika Beluči: Majčinstvo je najvažniji posao na svetu

Monika Beluči: Majčinstvo je najvažniji posao na svetu

Autor: | 12/01/2016

0


Monika Beluči zanimljiva je svetu u svako doba, bez obzira na to da li je snimila novi film ili se samo prošetala ulicom. Jedan popularni portal ponovo je objavio intervju koji je aktuelna Bond devojka dala pre izvesnog vremena i u kojem je po zna koji put pokazala da nije samo lepa, već je i inteligentna.

Iako nije mnogo pričala, Monika je u kratkim odgovorima gotovo sve rekla. Između ostalog, tokom razgovora je otkrila da ni ona ni njen bivši suprug Vensan Kasel nikad nisu opterećivali decu svojim poslom i uspehom. Štaviše, mlađa kćerka, petogodišnja Leoni, i dalje ne zna čime se oni bave, dok starija Deva tek naslućuje.


- Nedavno mi je rekla: Mama, hoću da budem kao ti. Ne želim da radim. Želim da budem samo majka. To je sjajno, jer ona misli da ja ništa ne radim. Ali, majčinstvo je najvažniji posao na svetu. Trudim se da što više vremena provodimo zajedno i uglavnom ih svugde vodim sa sobom.

Na pitanje da li bi volela da deca krenu njenim stopama, lepa Monika je odgovorila da se nada da se da to neće dogoditi:

- Ovo je specifična profesija. Ako mi kćerka jednog dana bude rekla da želi da postane vitez, neću joj reći ne jer je lepo kad čovek ima neku veliku strast u životu. Ako, pak, njena strast bude gluma, svakako je neću sprečavati u nameri da u tome uživa.

Komentari (0)

Loading
Snežana ilić Getty/Splash

Pročitajte još

Najnovije vesti