Bekamovi razbesneli novi komšiluk

Bekamovi razbesneli novi komšiluk

Autor: | 14/01/2016

0


Stanari luksuzne ulice u Londonu tvrde da su im Dejvid i Viktorija Bekam upropastili protekle praznike, te da se ponašaju kao komšije iz pakla.

Slavni par trenutno renovira svoju vilu vrednu 31,5 miliona funti u britanskoj prestonici, a radovi traju već dve godine.

Komšije su se žalile na miševe i pacove koji su svuda u komšiluku, na neprestanu buku zbog bušenja i kopanja, te na prašinu zbog radova. Ne prija im ni to što se obožavaci slavnog para stalno okupljaju i prave haos u njihovoj ulici.

Bekamovi su preko svog portparola izjavili da nisu znali da se iko žalio, te istakli da se radovi obavljaju sa pažnjom i poštovanjem prema ostalim stanovnicima ulice.

Bivši fudbaler i modna kreatorka vilu u Londonu kupili su u septemnru 2013, i od tada radovi na njoj neprestano traju. To je iznerviralo pijedine komšije, koji sada više ne mogu da podnesu buku i prljavštinu.

Slavni par trenutno u tajnosti boravi u kući tačno preko puta ove vile, koju iznajmljuju, a kupili su i stan iza svoje kuće kako bi mogli u potpunosti da renoviraju imanje i da prošire baštu.

Po završetku radova, Bekamovi će u svom domu imati sedam spavaćih soba, teretanu, vinski podrum, bioskop i sobu za ulepšavanje, a čitava jedna prostorija rezervisana je za Viktorijine cipele.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti