Smelo izdanje Nikol Kidmen

Smelo izdanje Nikol Kidmen

Autor: | 14/01/2016

0

Australijska filmska diva Nikol Kidmen izazvala je brojne komentare na račun svoje veoma otvorene i smele haljine koja je otkrila ne samo njen dekolte, već i veliki deo njenih nogu.

Nikol se već godinama nalazi u samom vrhu svetskog džet seta, a mnogi kritičari, ali i fanovi ipak ne mogu da joj oproste tretman botoksom kom se podvrgnula pre desetak godina.

Miljenica Holivuda i najboljih glumica današnjice i sama je priznala da nije ponosna na sebe zbog tog estetskog zahvata i da žali što je uopšte i išla na bilo kakvo zatezanje.

Ipak, poslednjih nekoliko meseci izgleda svežije i prirodnije.

To je dokazala i na balu Unicefa koji je održan pod sponzorstvom modnog giganta "Luj Viton" i Dejvida Bekama.

Nikol je izgledala glamurozno i izazovno, a opredelila se za smelu kreaciju francuske kuće koja je bila pokrovitelj gala večeri. Ona se pojavila u svetlucavoj modroplavoj haljini, ljubičastog cvetnog dezena u gornjem delu. Pažnju je posebno privlačio duboki dekolte.

Nakit i sandale su zaokružili ovaj look na fantastičan način. Raskošna ogrlica puna ukrasa u vintage stilu i sandale takođe sa štrasom su kompletnom izdanju dale su romantičnu i otmenu notu, kao i nežna šminka i skupljena, blago talasasta kosa.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Nikol Kidmen