En Hatavej brani Dženifer Lorens: Prestanite da je mrzite

En Hatavej brani Dženifer Lorens: Prestanite da je mrzite

Autor: | 16/01/2016

0

U Holivudu postoji nepisano pravilo da nakon što izvesno vreme mlada glumica postane predmet sveopšteg obožavanja, ubrzo će postati predmet sveopšte mržnje.

Upravo to desilo se glumici Dženifer Lorens, koja je svojim spontanim reakcijama dve godine unazad oduševljavala ljude širom SAD, ali i sveta. Međutim, njena spontana reakcija na poslednjoj dodeli Zlatnih globusa bila je kap koja je prelila čašu.

Dženifer je te večeri nagrađena Zlatnim globusom za ulogu u filmu "Joy", ali je na konferenciji za novinare koja je potom usledila, kritikovala jednog od predstavnika medija koji ju je sve vreme dok je ona odgovarala na njegovo pitanje, snimao telefonom i gledao u svoj mali ekran.

- Čoveče, ne možeš da provedeš ceo život iza tog ekrana. Ne možeš da radiš to, moraš malo i da živiš - rekla je tada Dženifer.

Očigledno je pasioniranim korisnicima interneta njena kritika veoma zasmetala. Tako je časopis "Mic" objavio tekst u kojem detaljno objašnjava kako smo došli do vrhunca obožavanja Dženifer Lorens i kako su stvari krenule nizbrdo. Kako piše u tekstu, to se dešava svim hit devojkama u Holivudu, a sa Dženifer mogu da saosećaju njene prethodnice En Hatavej, Gvinet Paltrou i Kejt Vinslet.

Ipak, En Hatavej, koja se i sama našla na meti dežurnih hejtera kada je pre nekoliko godina osvajala sve moguće nagrade zahvaljujući ulozi u mjuziklu "Jadnici", odlučila je da podrži Dženifer.

- Ona se šalila sa novinarom koji zaista jeste koristio telefon kako bi je fotografisao - napisala je En na svom Fejsbuk profilu.

- Hajde da prestanemo sa tom tužnom, ali sve učestalijom praksom o uzdizanju ljudi, naročito žena, samo da bismo ih oholo srušili zbog nečega što mi mislimo da je greška. Dženifer je prelepa, talentovana, neverovatno popularna, i za Oskare četiri puta nominovana mlada žena. Nemojmo da je kažnjavamo zbog toga.

En Hatavej je 2012. godine prošla kroz sličnu stvar kada su je nakon talasa obožavanja počeli kritikovati zbog "izigravanja pametnice" i štreberskog oduševljavanja svakom nagradom koju je osvojila.

Dear the Internet,It's become pretty clear that the Jennifer Lawrence "scolding" was taken out of context and that she...

Posted by Anne Hathaway on Friday, January 15, 2016

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još