Bajka u stvarnom životu: Princ Hari je zaljubljen u grčku princezu? (foto)

Bajka u stvarnom životu: Princ Hari je zaljubljen u grčku princezu? (foto)

Autor: | 19/01/2016

0

Iako može da izgleda kao scenario za novu holivudsku romansu, ipak se radi o stvarnom životu.

Glavne uloge u ovom slučaju imaju britanski princ Hari i grčko-danska princeza Marija Olmpija, koji su navodno novi par.

Kako prenosi britanski "The Sun", njih je upoznala Harijeva rođakinja, princeza Beatris, a od tada su izašli na nekoliko romantičnih sastanaka. Nikakve zvanične potvrde još nema, ali poznajući Harija, verovatno je neće ni biti.

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Dec 25, 2015 at 11:30am PST

Marija Olimpija, to nije bilo teško pogoditi, ima plavu kosu, kao i sve bivše Harijeve devojke, i samo 19 godina, a na Instagramu ima više od 56 hiljada obožavalaca.

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Nov 5, 2015 at 10:42am PST

Prema izjavama neimenovanih svedoka, lepa princeza potpuno je očarala 31-godišnjeg princa, koji planira da uskoro sa njom ide na skijanje u Švajcarsku. Ipak, sudeći prema njenim fotografijama na društvenim mrežama, ova princeza više voli sunce, more i koktele, a nije sporan ni njen modni ukus.

Navodno je i Harijeva porodica vrlo zadovoljna izborom, što se nije moglo za reći za njegove bivše devojke, Čelsi Dejvi i Kresidu Bonas, za koje se šuška da se nikada nisu svidele, po svemu sudeći veoma strogoj Harijevoj baki.

Marija Olimpija je rođena u Njuorku, i najstarija je od petoro dece u porodici, ali je i jedina devojka. Časopis "Tatler" ju je jednom prilikom proglasio i "najženstvenijom devojkom na svetu".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Princ Hari

Najnovije vesti