Džejmi Foks spasio mladića iz auta u plamenu (foto/video)

Džejmi Foks spasio mladića iz auta u plamenu (foto/video)

Autor: | 20/01/2016

0

Holivudski glumac Džejmi Foks (48) oduševio je svet svojim postupkom i proglašen je za heroja kada je iz vozila u plamenu izvukao povređenog vozača.

Oskarom nagrađivani glumac bio je u svojoj kući u Touzand Ouksu u Kaliforniji kada se saobraćajna nesreća dogodila. Videvši da je kamionet u plamenu, otrčao je do njega i izvukao povređenog vozača Breta Kajla (31).

Iako mnogi ovaj njegov postupak nazivaju herojskim delom, on ne želi da se tako naziva, jer je, kako kaže, uradio ono što je moralo da se uradi.

Džejmi je, zajedno sa još jednim muškarcem, otišao do kamioneta i presekao sigurnosni pojas kako bi izvukli vozača.

- Ne bih to nazvao herojskim aktom. Dok sam sekao pojas, plamen je ušao u kabinu, a vozilo je eksplodiralo pet sekundi nakon što smo ga izvukli iz njega - priča glumac, prenosi Blic.rs

Vatrogasci i hitna pomoć su brzo došli na lice mesta i vozač je prebačen u bolnicu, gde mu je ukazana pomoć. Polomljena mu je ključna kost i probušeno mu je jedno plućno krilo, pa je zadržan u bolnici.

- Znam da su presekli pojas, ali nisam znao ko je to bio. Sama činjenica da je jedno ljudsko biće spremno da pomogne drugom mnogo mi znači - rekao je Bret u bolnici.

Džejmi se danas video i sa Bredom Kajlijem, čijem sinu je spasao život:
- Susret sa ocem mladića iz sinoćnjeg požara. Ovo je jedino bitno: Život jednog čoveka, oca, brata... je spasen prošle noći. Bog nas sve čvrsto drži u svom zagrljaju... Nema heroja... Samo srećni očevi - Napisao je Džejmi kraj dirljive fotografije na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/instagram
Tagovi: Džejmi Foks

Najnovije vesti