Koga bismo gledali u ulozi Dejne Skali da nije bilo Džilijen Anderson?

Koga bismo gledali u ulozi Dejne Skali da nije bilo Džilijen Anderson?

Autor: | 26/01/2016

0

U prvoj polovini osamdesetih zaludela je svet vrtoglavim plesnim pokretima u hit filmu "Flešdens", postavši jedna od najvećih zvezda svog vremena, a onda joj se izgubio svaki trag.

Dženifer Bils je pravo sa koledža uletela među pokretne slike, ali nije nastavila holivudskom stazom slavnih, niti ju je to previše zanimalo.

Iako je snimila više od pedeset filmova, tek poslednjih godina se vratila u žižu medijskog interesovanja zahvaljujući odličnim nastupima u nekoliko popularnih serija.

Dženifer je te 1984., po okončanju projekta "Flešdens" koji je doživeo neočekivan uspeh, bila rešena da se vrati studijima na prestižnom univerzitetu Jejl. Tamo joj je društvo pravio niko drugi do Dejvid Duhovni, budući agent Foks Molder. Njih dvoje ostali su bliski prijatelji, a kada se 1992. tražila glumica za ulogu Dejne Skali, Duhovni je predložio upravo Dženifer.

Kako je Dejvid nedavno izjavio u jednoj emisiji, lepa "flešdenserka" se našla u najužem izboru Krisa Kartera i malo je nedostajalo da dobije ulogu, ali se autor serije na kraju ipak odlučio za Džilijen Anderson.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images