Dok se Gvinet Paltrou provodi po svetu, njen bivši suprug čuva decu

Dok se Gvinet Paltrou provodi po svetu, njen bivši suprug čuva decu

Autor: | 27/01/2016

0

Prvo su se odmarali u Meksiku, pa su bili u austrijskim Alpima, a onda su skoknuli do Francuske.

Dok je Gvinet Paltrou iz prvog reda gledala "Šanelovu" reviju na Nedelji mode u Parizu, njenog dečka Breda Falčuka nije bilo u blizini.

Glumica i producent serija "Glee" i 'Američka horor priča' u vezi su od kraja 2014, ali su dugo tvrdili da su samo prijatelji. Par ne želi da se u javnosti pojavljuje zajedno, a njihove jedine zajedničke fotografije su one koje su sami objavili na društvenim mrežama.

Gvinet i Bred su pre nekoliko dana uživali u Austriji. BrEd je, da bi zadivio devojku, iznajmio helikopter i poveo je na let iznad Alpa.

Glumica je pokazala svoju "divlju" stranu kad se pojavila na trci automobila, a posle se pohvalila da je bila na večeri s Arnoldom Švarcenegerom, njegovim sinom Patrikom i glumcem Džejsonom Stetamom.

Njene deca nisu bila ni na jednom od putovanja. Ćerka Epl i sin Mouzis ostali su s ocem Krisom Martinom.

Glumica i pevač benda "Coldplay" zvanično su se razveli tek prošle godine, a Gvinet je tada već bila u vezi s godinu dana starijim Bredom Falčukom. Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima isključivo zbog dece.

- Ima dana kad se mrzimo i ne možemo da se vidimo ni nacrtani, ali smo svesni da se moramo sabrati i bar glumiti da se volimo, jer klinci ne smeju da pate zbog naših nesuglasica - rekla je Gvinet o bivšem mužu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: gvinet paltrou

Pročitajte još