Luksuzni život ćerke Romana Abramoviča: Sofija u školu ide privatnim helikopterom!

Luksuzni život ćerke Romana Abramoviča: Sofija u školu ide privatnim helikopterom!

Autor: | 31/01/2016

0

Dok se vi vozite tramvajima, autobusima ili ste pešak, ona u školu ide helikopterom, naravno privatnim.

Ćerka Romana Abramoviča ima 18 godina, a već je "teška" 130 miliona evra. Ona obožava da se provodi sa decom Viktorije i Dejvida Bekama, ali je privržena svom ocu pa glamurozne događaje i crvene tepihe menja za druženje sa svojim tatom.

Ipak, to ne znači da Sofija ne voli zabave. Svoj punoletstvo proslavila je u "intimnom" krugu od 500 prijatelja, uz ogromnu tortu, najskuplji šampanjac, a sve to u svom privatnom klubu. Rođendanska zabava Romana je koštala 40 hiljada evra.

Kada Sofija uživa u Londonu, to čini u blindiranim automobilima uz osiguranje. Romanova bivša supruga jednom prilikom je izjavila kako njihov život nije bila bajka jer nigde nisu mogli da idu bez telohranitelja koje je Roman unajmio kako bi bili uz njegovu porodicu 24 sata dnevno.


Abramovičeva porodica svake nedelje mora da menja brojeve mobilnog telefona kako niko ne bi mogao da ih prati. Njihov odlazak u muzeje ili neko drugo javno mesto neizvodljiv je bez gomile telohranitelja.


Sofija voli da jaše konje, a upućeni u njihov život kažu da ju je Roman toliko razmazio da ponekad nije podnošljiva.

On joj ispunjava apsolutno svaku želju, a jedino što mu smeta kod nje je to što Sofija povremeno voli da popije koju čašicu alkohola više. Često se slika uz boce vine koje koštaju više od nečijeg automobila.

A photo posted by pampeano (@pampeano_) on Sep 25, 2015 at 4:23am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/facebook/sofia.abramovich

Najnovije vesti