Adel prvi put uživo izvela nove pesme (video)

Adel prvi put uživo izvela nove pesme (video)

Autor: | 14/02/2016

0

"I Miss You" i "Send My Love (To Your New Lover)" neke su od pesama sa albuma "25", koje je Adel prvi put izvela uživo u petak veče na svom malom "pre-Grammy" koncertu u Los Anđelesu.

Dodela Grammy nagrada, na kojoj nastupa i Adel, održava se večeras u LA-u, a Adele je dobila tu čast da u petak veče održi koncert zagrevanja.

S obzirom na to da je poslednji put u Los Anđelesu nastupala 2011. godine, a i da je Adelemanija trneutno na vrhuncu, jasno vam je zašto su karte za ovaj koncert razgrabljene u rekordnom roku.

Adel je tokom nastupa izjavila kako je insistirala da karte ne budu skuplje od 50 dolara, iako je njen menadžment hteo da znatno podigne cene ulaznica jer je reč o intimnom koncertu za prave fanove, a ne o velikom nastupu u koncertnim dvoranama.

Tom prilikom britanska zvezda izvela je pesme sa svojih starijih albuma "19" i "21", kao i pesme koje se nalaze na aktuelnom hit albumu "25".

Njen nastup najavio je Džejms Korden, njen Carpool-Karaoke-drugar, a koncert je otvoren baladom "Hello", koju je Adele pevala još jednom pred kraj nastupa, na horski zahtev publike.

Međutim, nama su najinteresantnije bile izvedbe pesama sa novog albuma, koje Adel do sada nije uživo izvodila.

Tu spadaju zavodljiva "I Miss You" i vrcava "Send My Love (To Your New Lover)", koje možete da poslušate u priloženim snimcima fanova.

Set lista od 15 pesama, kako je rekla Adele, napravljena je specijalno za ovu priliku, a pop zvezda je najavila da će za turneju koja startuje krajem februara biti napravljen sasvim novi program. Jedva čekamo!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: adel