Džilijen Anderson bi volela da igra negativca poput onih iz filmova o Bondu

Džilijen Anderson bi volela da igra negativca poput onih iz filmova o Bondu

Autor: | 22/02/2016

0

Dejna Skali je jedan od najpopularnijih likova u istoriji televizijskih serija. Večeras i sutra gledaćemo je u poslednjoj, šestoj epizodi nove sezone serije "Dosije Iks".

A Džilijen Anderson, koja se proslavila zahvaljujući toj ulozi, ovih dana, nedelja i meseci je ponovo u žiži interesovanja medija i javnosti.

Gostovala je sa kolegom Molderom (Dejvid Duhovni) u verovatno svim šou programima sa one strane Atlantika, a učestvovala je i u brojnim onlajn intervjuima koji su se uživo emitovali na društvenim mrežama. Evo šta je odgovorila na pitanje da li je u dosadašnjoj karijeri imala prilike da se nađe u ulozi "loše devojke".

- Igrala sam ih, mada nisu bile previše negativne. Najviše bih volela da budem ženska verzija negativca kakav je bio Havijer Bardem u filmu "Skyfall" iz serijala o Džejmsu Bondu – otkrila je Džilijen.

Iako nismo navikli da je gledamo u takvim ulogama, Andersonova je pokazala da i te kako ima "žicu" za čudne karaktere. Jedan od njih je i psihijatar Hanibala Lektora kojeg je igrala u seriji nazvanoj po junaku filmskog hita "Kad jaganjci utihnu".

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti