Doktor Luk tvrdi: Nisam silovao Kešu i nikada nisam imao seks sa njom

Doktor Luk tvrdi: Nisam silovao Kešu i nikada nisam imao seks sa njom

Autor: | 23/02/2016

0

Pevačica Keša ima podršku mnogih zvezda poslednjih dana nakon što je sud odlučio da pevačica treba da nastavi saradnju sa producentom izdavačke kuće Sony Music za kog tvrdi da ju je seksualno zlostavljao.

Dr. Luk sada ima novu izjavu nakon ove velike podrške koju je Keša dobila. Nakon kontroverzne odluke suda, Lord, Lejdi Gaga, Lili Alen, Arijana Grande i drugi stali su na stranu mlade pevačice, a Tejlor Svift joj je donirala 250 000 dolara da za pravnu borbu.

Dr Luk (pravo ime Lukas Gotvald) je preko svoje advokatice Kristine Lepara dao izjavu u kojoj je nazvao optužbe za silovanje "notornim lažima" i tvrdio da je Keša "slobodna" da napusti svoj ugovor sa izdavačkom kućom.

- Kesha i njen advokat su koristili Tviter i prljavu kampanju a kao metu imali Dr Luka i njegovu porodicu sa namerom da unište njegovu reputaciju radi finansijske koristi ali nisu uspeli da dokažu svoje tvrdnje. 

- Nisam silovao Kešu i nikada nisam imao seks sa njom - rekao je Dr Luk. - Keša i ja smo bili prijatelji mnogo godina i ona mi je bila kao mlađa sestra.

U oktobru 2014. Keša je podnela tužbu protiv svog dugogodišnjeg producenta Dr Luka zbog "mentalne manipulacije, emotivne i seksualne zloupoterebe", i želela je da bude oslobođena ugovora sa njim. Keša je nedavno izjavila da joj je karijera "završena" nakon odlaganja u slučaju, kao i izjava gde se govori kako je njen brend pao "do tačke bez povratka".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/splash
Tagovi: dr luk kesa