Kloi Kardašijan: Moja majka je odgovorna za smrt moga oca

Kloi Kardašijan: Moja majka je odgovorna za smrt moga oca

Autor: | 04/03/2016

0

Kloi Kardašijan je u svom šou programu "Cocktails with Khloe" izjavila da je njena majka Kris Džener odgovorna za smrt njenog oca Roberta Kardašijana.

Najmlađa članica porodice Kardašijan je govorila o tome kako nikada ne bi mogla da bude neverna čoveku kog voli, a kao obrazloženje je navela da je neverstvo njene majke uništilo njenog pokojnog oca.

Zbog trauma koje su nastale kao posledica tog saznanja, Kloi tvrdi da nikada ne bi mogla sebi da dozvoli da padne u iskušenje pa da ljubav traži pažnju van svojih veza.

Kris Džner je imala je aferu sa producentom, a to je, tvrdi Kloi, ostavilo velike posledice i na nju samu, dok je bilo fatalno za njenog oca Roberta Kardašijana.

- Videla sam kako je to uništilo mog oca. Ubilo ga je... Videla sam šta je učinilo njemu, zato ja ne želim to nikad i nikom da uradim. Videla sam i koliko se moja majka kajala - rekla je Kloi.

Kris je u svojoj autobiografiji objavljenoj pre pet godina priznala je da joj je afera, u koju se upustila kada joj je bilo 30 godina, najveća greška u životu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti