Pink: Žene bi trebalo da koriste mozak, a ne telo

Pink: Žene bi trebalo da koriste mozak, a ne telo

Autor: | 09/03/2016

0

Pink je oštro kritikovala Kim Kardašijan tako što je objavila "poziv svim ženama" koje koriste svoje "mozgove", "snagu" i "radnu etiku", umesto svojih "s*sa i zadnjica".

Ova prozivka je došla samo nekoliko sati nakon što je Kim objavila esej na svom sajtu o tome kako se oseća "moćno" zbog svog "tela" i "seksualnosti" i pozvala na kraj "srama od tela".

Iako Pink nije spomenula ime Kim Kardašijan, po tajmingu i važnosti posta izgleda da je upereno direktno ka Kim koja je objavila dve gole fotografije na Tviteru u poslednjih par dana.

Koristeći Međunarodni dan žena kao povod, pevačica je na Tviteru napisala:

- Apel svim ženama širom sveta, da koriste svoje mozgove, svoju snagu, svoju radnu etiku, svoj talenat, svoju "magiju", sa kojom su rođene, koju samo one poseduju.

Ona je dalje rekla:

- Možda vam nikada neće doneti toliko "pažnje" ili bankovni račun kao korišćenje vašeg tela, pola, grudi i zadnjica, ali ženama kao što ste vi i nije potrebna takva vrsta "pažnje". U tihim trenucima, osetićete nešto dublje od uzbuđenja, osetićete nešto što se zove ponos i samopoštovanje. Nastavite da se opirete tom porivu. Nikada nećete morati da izmišljate smešne izgovore - zaključila je Pink.

Ipak, ubrzo nakon poruke, nekoliko korisnika na Tviteru je podsetilo Pink da je i sama u prošlosti pozirala u toplesu i gola.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još