Tom Hardi, najveća ženska fantazija

Tom Hardi, najveća ženska fantazija

Autor: | 18/03/2016

0

Bred Pit je davna prošlost, a i Rajan Gosling. Među "prevaziđene" su upali i mnogi drugi holivudski zavodnici jer žene širom sveta imaju novi predmet požude.

Njegovo ime je Tom Hardi, a on je i zvanično najpoželjniji muškarac na svetu, ako je verovati istraživanju britanskog tablolida "The Sun".

A photo posted by Tom Hardy (@thomashardy_) on Aug 19, 2013 at 4:54am PDT

- On je poput nekog alfa mužjaka, strašno je samouveren i atraktivan - samo je jedan od brojnih komentara žena na pitanje šta im se to toliko sviđa kod Toma.

U anketi je učestvovalo oko 2.000 žena od kojih je oko 14 posto glasalo za Hardija, dok se na drugom mestu našao Idris Elba, a treće je zauzeo Benedikt Kamberbač.

A photo posted by Tom Hardy (@thomashardy_) on Aug 25, 2013 at 8:12pm PDT

U istraživanju su žene morale da se izjasne i o muškarcima iz njihove neposredne okoline o kojima maštaju, a ispostavilo se da njih čak 27 posto fantazira o kolegama s posla, a dobar deo i o šefu, prijateljici, bratu ili najboljem prijatelju svoga partnera te o komšiji.

Iznenađujuće, čak 4,5 odsto žena mašta o ocu svoga partnera.

A photo posted by Tom Hardy (@thomashardy_) on Jul 15, 2013 at 6:26pm PDT

Ono što će mnoge muškarce šokirati jeste i podatak da čak 23 odsto žena mašta barem jednom nedeljno o osobi koja nije njihov partner.

Iako se može reći da je uzorak od 2.000 žena relativno mali, valja reći i da se Tom Hardi vrlo visoko kotira među kandidatima za budućeg Džejmsa Bonda, a naročito glasne su upravo žene širom sveta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: tom hardi