Izazovna Blejk Lajvli u borbi protiv morske nemani (video)

Izazovna Blejk Lajvli u borbi protiv morske nemani (video)

Autor: | 20/03/2016

0

Osim što je postao kultni horor i dobio izuzetne filmske kritike, danas se "Ajkula" smatra jednim od prvih filmova uopšte koji su označeni poznatim epitetom - blokbaster.

Film je zaradio, samo u Sjedinjenim Državama, tada impresivnih 260 miliona dolara, što danas, kada se uračuna inflacija, iznosi preko 1,1 milijardu dolara čime se ovaj horor klasik nalazi na sedmom mestu najgledanijih filmova svih vremena.

Ovoga leta za vreme vašeg zasluženog godišnjeg odmora pripremite se na ostanak u plićaku, jer je kompanija "Sony Pictures" pripremila novu porciju morskog užasa - "Opasnost iz dubine".

Prvi trejler za horor koji nas očekuje i koji se već sada smatra "Ajkulom" za nove generacije kupača, pojavio se nedavno.

Glavnu ulogu u filmu odigrala je Blejk Lajvli. Skoro ceo film snimljen je na predivnim obalama Lord Hovea, malenog vulkanskog ostrva smeštenog u južnom delu Tihog okeana, oko 600 kilometara istočno od obale Australije.

U napetom hororu "Opasnost iz dubine", Blejk glumi Miju, američku surferku koja jednoga dana odluči da potpuno sama surfuje zabačenom obalom. U jednom trenutku napada je velika bela morska psina i Mia završava nasukana nedaleko od plaže, na steni. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvesta metara, Mia ne može tako lako da dođe do nje, jer oko stene na kojoj se nalazi sve vreme vreba je morski pas.

Reditelj filma "Opasnost iz dubine" je Žaume Kolet Sera, koji nam se do sada predstavio s hororima "Kuća voštanih figura" i "Siroče", i akcionim trilerom "Ukradeni identitet" s Lijamom Nisonom u glavnoj ulozi.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: blejk lajvli