Mik Džeger zgrožen novim suprugom svoje bivše žene

Mik Džeger zgrožen novim suprugom svoje bivše žene

Autor: | 20/03/2016

0

Mik Džeger je bio šokiran kad je saznao za venčanje svoje bivše supruge i Ruperta Mardoka čiji je časopis pre 18 godina otkrio Džegerovu aferu s brazilskim modelom zbog koje mu se raspao brak s Džeri Hol.

Malo koga nije iznenadilo brzo venčanje bivše supruge frontmena "Roling Stonsa" i 26 godina starijeg australijskog medijskog mogula nakon samo nekoliko meseci veze.

Mik je bio zgrožen što se žena s kojom je bio u braku više od dve decenije, i u kojem su dobili četvoro dece, udala za osobu koja je jednim delom kumovala njihovom razvodu.

Mardokov časopis objavio je pre 18 godina priču o vanbračnoj aferi Džegera i brazilske manekenke koja je Miku rodila sina. Ubrzo nakon toga Džeri Hol i Mik objavili su da se razvode. Ali, to je samo jedan od razloga velike svađe 72-godišnjeg muzičara i 85-godišnjeg biznismena.

Samo dve nedelje nakon venčanja Džeri se iselila iz kuće u Ričmondu koja joj je pripala nakon razvoda. Naime, u ugovoru stoji da Džeri u kući može da stanuje dok ne uđe u novi brak. Nakon toga kuća pripada deci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images