Dejvid Haselhof se vratio: Sa Dvejnom Džonsonom ponovo "čuva" plažu

Dejvid Haselhof se vratio: Sa Dvejnom Džonsonom ponovo "čuva" plažu

Autor: | 23/03/2016

0

Dejvid Haselhof (63) se vratio ulozi čuvara plaže, ali ovoga puta u fimskoj verziji "Baywatch", gde je golišav do pojasa odmeravao mišiće sa Dvejnom "Rok" Džonsonom (43).

Posle gotovo 16 godina od kada je prikazana serija "Baywatch", snima se fim gde se pojavljuju i neki stari, dobri, čuvari plaže, kojima godine očigledno ne mogu ništa.

Ova zgodna dvojica, iako je razlika u godinama pozamašna, uslikana su kako trče duž plaže obučeni u crvene kupaće koji su i zaštitni znak serije, a sada i filma.

- Davnih osamdesetih on je vozio najbolja kola na planeti, devedesetih je dominirao ekranima dok na usporenom snimku trči duž plaže u nauspešnijoj seriji svih vremena. A danas je jednostavno - The f'n man.

Novi Mič Bjukenon i Si Džej Parker

Fenomenalan dan na snimanju sa mojim bratom - Dejvidom Haselhofom - čovekom sa kojim je sve i počelo. Sjajan baja sa neverovatnim smislom za humor. I da, trenira kao lud za film! - napisao je Dvejn kraj njihove fotografije.

Haselhof je tumačio lik Miča Bjukenona, šefa spasilaca, u seriji, a sada je u filmu ta uloga pripala Dvejnu. Ali, očigledno da će se i Haselhof pojaviti u nekoj od scena, samo što još uvek nije objavljeno koja će biti njegova uloga.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/therock

Pročitajte još

Najnovije vesti