Stiže serija inspirisana životom Fifti Senta

Stiže serija inspirisana životom Fifti Senta

Autor: | 24/03/2016

0

Uskoro stiže krimi drama "Power" o njujorškom podzemlju u kojoj je glavni akter biznismen koji svoj odlično posećeni noćni klub koristi kao paravan za poslove povezane s drogom.

Radnja serije inspirisana je burnim životom repera Fifti Senta pre njegove muzičke karijere, a muzičar se u seriji našao u producentskim i glumačkim ulogama.

 

Reper je prošle godine navodno bankrotirao, ali ga to nije spriječilo da se okuša u producentskim i glumačkim vodama. Štaviše, verovatno je nešto i zaradio. Iako Fifti Senta nećemo gledati u glavnoj ulozi, nego u ulozi oslobođenog zatvorenika Kanana, mnogo toga kroz šta prolazi glavni lik Ghost (Omari Hardvik) preslikano je iz života kojim je reper živeo ranije. Poznato je da je Fifti Sent još 2000. godine, kada je pokušao da se udalji od droge i ulice, i da krene da živi uredan život, dobio čak devet metaka u telo i to usred bela dana.

- Tokom pisanja scenarija i kreativnog dela smišljanja serije glumio sam Ghosta. Posle smo razgovarali o tome koliko bi to iziskivalo mog vremena i koliko stvari bih morao da se odreknem u životu. Tada sam rekao da će Omari ipak morati da glumi Ghostakaže Fifti Sent.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images