Već je zovu Anđelina 2.0: Bred Pit pronašao novu muzu

Već je zovu Anđelina 2.0: Bred Pit pronašao novu muzu

Autor: | 29/03/2016

0


Bred Pit sve češće zalazi u producentske vode, a sada je sebi našao i novu muzu, da bude glavna glumica u njgovom projektu.

Kake piše portal radaronline.com  slavni glumac "očajnički" želi da radi sa Karom Delevinj.

Njegova želja da sarađuje sa glavnom glumicom prošlogodišnjeg hita "Paper Towns" je navodno tolika, da se pomenuti portal našalio na račun Breda Pita nazvavši Karu - Anđelina 2.0.

Bred se u poslednjih nekoliko godina malo odmakao od glume, i posvetio se producentskom radu. Osim što ima sopsstvenu produkcijsku kuću, "Plan B Entertainment", osvojio je i svog jedinog Oskara kao producent filma "12 godina ropstva", a ne kao glumac.

Očigledno je, dakle, da se on veoma dobro snalazi u tim vodama,  a sada je prepoznao i talenat lepe Kare Delevinj, pa očajnički želi da ona bude glavna glumica u jednom od njegovih narednih projekata, kojih ima čak 40.

Kara se više ne bavi modeling, nego se u potpunosti posvetila glumi, a Bred navodno smatra da njen talent nije dovoljno iskorišćen, pa želi da joj pomogne i postati joj mentor.

On joj je već ponudio i glavnu ulogu u nastavku filma "World War Z" i dao joj kontakte najboljih učitelja glume u Holivudu, ali izgleda da će njihova saradnja malo morati da pričeka, jer jer Karin raspored trenutno prenatrpan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images