Šarliz Teron: Malo je nedostajalo da se pobijem sa Tomom Hardijem

Šarliz Teron: Malo je nedostajalo da se pobijem sa Tomom Hardijem

Autor: | 02/04/2016

0

Iako je karijeru počela na modnim pistama kada je iz rodne Južne afrike stigla u Los Anđeles, zanosna glumica vrlo brzo je pokazala kakav talenat poseduje i koliki je majstor za transformacije, a čuveni ">Monstrum" bio joj je više nego savršena ulaznica za Bulevar slavnih. I za holivudsku istoriju.

Lepa Šarliz Teron ni u rimejku "Pobesnelog Maksa" nije ličila na sebe. Ne, nije dobila Oskara, nije bila čak ni nominovana, iako je zbog tog velikog akcionog projekta morala da ostane bez kose i da po ko zna koji put zadivi svet svojim umećem da poput kameleona postane šta god se od nje traži. Zbog monstrumke se svojevremeno ugojila više od dvadeset kilograma. Proteze u ustima, zapuštena kosa, okrutni i bezosećajni izrazi lica – bila je to neverovatna promena i uloga velika kao život. Da na najavnoj špici nije pisalo koja glumica se krije iza maske one žene ubice, teško da bismo mogli da pomislimo na prelepu Južnoafrikanku.

"Pobesneli Maks – autoput straha" pokupio je protekle sezone sijaset filmskih priznanja, vinuvši u orbitu Toma Hardija. Jednoruka ratnica Furioza, odnosno Šarliz, nedavno je priznala da se nije baš najbolje slagala sa glavnim glumcem, koji je oživeo kultnu ulogu Mela Gibsona. Film je sniman osam meseci u pustinji u Namibiji, a na temperaturama od plus pedeset nisu svi baš uvek bili najbolje raspoloženi.

- Dok smo radili na ovoj priči, imidž mog lika se menjao. Svaki put je u planu bio potpuno drugačiji izgled. Zato sam na kraju pozvala reditelja Džordža Milera da mu kažem da ću lepo obrijati glavu. Tada su me svi na setu omrzli, jer je oko stotinu momaka i devojaka takođe moralo da se ošiša na nulu. Momci su se više žalili nego devojke – smeje se Šarliz.

Pošto nije želela da usvojenog sina Džeksona ostavi kod kuće sa dadiljom, rešila je da joj i on pravi društvo na setu. Ubrzo je posao prava maskota i omiljena igračka cele ekipe. A dok je Džekson animirao devojke na snimanju, Šarliz se družila sa muškim delom tima. Čak je kolegu Nikolasa Holta naučila da štrika. Napravio je, kaže, mnogo šalova zahvaljujući njenoj pomoći. Međutim, sa Hardijem nije bila toliko bliska.

- Svađali smo se skoro svakog dana. Možda je upravo zbog toga film ovako dobro ispao. Čula sam da se ranije nije tako ponašao sa ostalim kolegama i da svi nose lepa iskustva. Oboje smo snažne ličnosti, nezavisne, ne damo na sebe... Da je sve između nas bilo idealno, sigurna sam da bi film na kraju bio deset puta gori. Malo je nedostajalo da se pobijemo već prvog dana kad smo se upoznali. Ali, ako ste gledali "Pobesnelog Maksa", sećate se da je takva bila i naša prva zajednička scena. Nismo morali previše da glumimo. Bez obzira na neprestane sukobe, imali smo mnogo poverenja jedno u drugo – otkriva Šarliz.

Hardi i Miler uskoro će početi da rade na nastavku filma, ali zgodne oskarovke ovog puta nema na listi članova ekipe. No, nju očekuje nova akcija, radnog naslova "Fast 8", u kojem će udružiti snage sa Dvejnom Rokom Džonsonom i Džejsonom Stejtamom. Možda će se s njima bolje slagati.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images

Najnovije vesti