Razočarana Erin Hiterton: Pakleni uslovi za Viktorijine anđele

Razočarana Erin Hiterton: Pakleni uslovi za Viktorijine anđele

Autor: | 06/04/2016

0


Bivši anđeo "Viktorijas sikreta" Erin Hiterton otkrila je šta se zapravo događa iza kulisa pomenute slavne kuće za donji veš. Ona tvrdi da su uslovi nenormalni.

- Stalno su mi govorili da moram još da smršam. U jednom trenutku sam ih pitala da li su normalni? Potpuno nehumano teranje na izgladnjivanje. Moj život se sveo na treniranje dva puta dnevno, kao i na to da gledam u tanjir mrtva gladna i da se pitam da li da to uopšte pojedem ili ne? - kaže ona.

Ističe da takav stav prema devojkama izaziva depresiju.

- Bila sam strašno depresivna. Počela sam da tražim sebi mane i nisam više mogla da podnesem toliko zamerki na račun fizičkog izgleda. Kao da je to najvažnija stvar na svetu? Ko kako izgleda. Naučila sam da volim sebe onako kakva jesam i da uživa u životu i hrani - kaže ona a prenosi Superžena.

Erin je inače visoka oko 180 centimetara, a ima samo 55 kilograma i posle odlaska iz Viktorija sikreta karijera joj i dalje cveta. Nedavno je bila model za kolekciju kupaćih kostima za 2016. Sports Ilustrejteda a njena sesija je oduševila većinu u svetu mode. Uostalom uverite se i sami.

Podsećamo jedan od modela bila je i naša Bojana Krsmanović.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Instagram, Guliver/Getty

Pročitajte još