Megan Foks otkrila ko nije otac njenog trećeg deteta (foto)

Megan Foks otkrila ko nije otac njenog trećeg deteta (foto)

Autor: | 13/04/2016

0

Megan Foks je nedavno na jednoj filmskoj konferenciji pokazala trudnički stomak i na taj način iznenadila čitav džet set svet, a uvek tračeva gladna javnost počela je da spekuliše ko je otac njenog trećeg deteta.

Poznata glumica, naravno, nije davala zvanične izjave povodom te vrlo intimne stvari, ali je na Instagramu odgovorila svim znatiželjnicima šta zapravo misli o njihovim neumesnim nagađanjima.

Glumica je objavila kolaž fotografija sa Šajom Labafom, Vilom Arnetom i Džejkom Džonsonom, dakle sa svim glumcima sa kojima je sarađivala u poslednje vreme i sa kojima su je mediji povezivali, i uz fotografiju postavila vrlo komičan hešteg #notthefather (nije tata).

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on Apr 12, 2016 at 12:47pm PDT

Njenim fanovima se veoma dopao ovaj potez, pa su se mnogi slatko nasmejali. Ipak, pitanje ko je tata je ostalo.

Naravno, odmah se pojavio dobro obavešteni, ali poslovično neimenovani izvor koji je za magazin "People" rekao da je Meganin suprug,  od kog se trenutno razvodi, Brajan Ostin Grin, definitivno otac. Megan sa njim već ima dvoje dece, Nou i Bodija.

- Naravno da je Brajan otac! Nikad nisu prestali da se vole i nikad neće prestati da budu odani roditelji - rekao je izvor, i dodao da trudnoća nije bila planirana, ali da su oboje bili presrećni kad su saznali.

Kao potvrdu ove tvrdnje, magazin "People" objavio je najnoviju fotografiju Megan, u društvu upravo sa Brajanom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: megan foks

Pročitajte još