Sve trudnice su lepe, ali Megan je nešto posebno (foto)

Sve trudnice su lepe, ali Megan je nešto posebno (foto)

Autor: | 26/04/2016

0


Ona je zaista jedinstvena.

Osim što je po treći put trudna ali i namerava da se razvede od oca svoje dece Megan Foks je verovatno najlepša trudnicama među slavnima.

Njenu treću trudnoću je najpre pratila misterija, odnosno pitanje ko je tata njenog deteta. Ubrzo se saznalo da je reč o staroj - novoj ljubavi, njenom suprugu Brajanu Ostinu.

Par ovih dana uživa na Havajima, a trudnica Megan Foks izgleda fantastično što se može videti sa fotografija snimljenih na peščanoj plaži.

A photo posted by Megan Fox (@megan_fox_3) on Apr 24, 2016 at 10:23pm PDT

Glumica je pre nekoliko nedelja na svečanosti u Las Vegasu pokazala trudnički stomak. Tada je bila u kratkoj haljini.

Ovaj put lepa trudnica se pojavila u bikiniju. Sve trudnice su lepe, i tu nema dileme, ali Megan svakako zaslužuje pohvale što ovoliko brine o svom izgledu.

A photo posted by Megan Fox (@megan_fox_3) on Apr 26, 2016 at 3:24am PDT

Pored njene lepote veliki utisak je ostavila i Brajanova pažnja, koja pored jedne ovakve izjave nije nikakvo iznenađenje.

Naravno da je on otac! Njih dvoje nikada nisu prestali da se vole. Sve vreme su veoma posvećeni roditelji njihovim sinovima - rekao je nedavno izvor blizak paru je za „E!News“ i tako stavio tačku na misteriju oko trudnoće.

Par se inače venčao 2010. godine i ima dvojicu sinova, Nou (3) i Bodija (2) koji ovih dana uživaju sa njima na Havajima.

Megan će uskoro postati treći put mama, dok će za Brajana to biti četvrta sreća. Iz veze sa Vanesa Marsil ima sina Kasijusa (14).

A photo posted by Megan Fox (@megan_fox_3) on Apr 24, 2016 at 10:26pm PDT

Ovaj neobičan par i pored trudnoće nema nameru da obustavi brakorazvodnu parnicu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Instagra, Guliver/Getty
Tagovi: megan foks