Endrju Bi Marlou: Slomljeno mi je srce zbog Stane Katić

Endrju Bi Marlou: Slomljeno mi je srce zbog Stane Katić

Autor: | 30/04/2016

0


Vest da se Stana Katić neće pojaviti u ulozi Kejt Beket u devetoj sezoni serije „Kasl” mnoge je iznenadila.

Razlog za raskid saradnje, spekuliše se, jeste smanjenje troškova ove popularne serije.

„Kresanje” budžeta podrazumevalo je i mnogo niži honorar za kanadsku glumicu našeg porekla, pa zgodna Stana jednostavno nije potpisala novi ugovor.

Obožavaoci „Kasla” šokirani su ovom odlukom Ej-Bi-Sija, pa se mnogi s pravom pitaju kako će serija nastaviti da „živi” bez glavne i ljubljene glumice.

- Zaista sam zahvalna Ej-Bi-Siju što su mi dali priliku da učestvujem u stvaranju serije, ali putevi nam se razilaze - izjavila je Katićeva o odluci da napusti „Kasl”. Zatim se na „Tviteru” obratila svojim fanovima rekavši da joj njihova podrška mnogo znači.

U poslednjoj epizodi osme sezone „Kasla”, prema najavama koscenariste Aleksija Havlija, publika će videti Kejt Beket i Rika Kasla kako pokušavaju da zaustave nemilosrdnog dilera droge.

Njihov život biće u velikoj opasnosti, ali Havli ne navodi da će biti prikazan i konkretan kadar pogibije Beketove. Kraj sezone u Americi najavljen je za polovinu maja, a do novih epizoda ima još vremena - nadaju se mnogobrojni poklonici preokretu.

O promenama glumačkog sastava na društvenim mrežama svoja mišljenja iznosili su i ostali članovi ekipe.

- Sve se nadam da ću naći neko dostojanstveno objašnjenje, ali nema reči - napisala je na „Tviteru” Peni Džonson Džered, koja tumači lik kapetana Viktorije Gejts.

Koleginici se pridružio Šejmus Dever, koji glumi detektiva Rajana, pa je „tvitnuo” da mu je žao što Stana odlazi i da nikada neće zaboraviti koliko je ona bila sjajan prijatelj u poslednjih osam godina zajedničkog rada.

Javnosti se obratio i bivši autor serije Endrju Bi Marlou, koji je jednostavno napisao:

- Slomljeno mi je srce.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin
Tagovi: Stana Katić

Najnovije vesti