En Hatavej ima fit figuru sam 45 dana nakon porođaja

En Hatavej ima fit figuru sam 45 dana nakon porođaja

Autor: | 09/05/2016

0

En Hatavej je s ponosom je pokazala svoju fit figuru samo 45 dana nakon porođjaa. Američka glumica fotografisana je u društvu supruga na jednoj njujorškoj pijaci gde je razgledala i kupovala sveže voće i povrće.

Oskarovka koja nije mogla da sakrije zadovoljstvo i veliki osmeh s lica za ovu priliku je odabrala casual farmerke i belu majicu, i cipele ravnih đonova. Mrežasta torba za jabuke je, s druge strane, predstavljala je efektni modni dodatak.

En je inače dugogodišnja vegetarijanka čija se ishrana temelji uglavnom na namirnicama biljnog porekla koje sama priprema uz minimalno termičke obrade. I tokom trudnoće En je jela uglavnom vegetarijanske obroke.

Takođe, En izbegava koliko god može procesuiranu hranu, a kada želi da ugodi sebi, bira slatkiše iz poznate poslastičarnice i pekare "Babycakes" u Njujorku.

Važnost vežbanja je spoznala pre nekoliko godina kada se spremala da tumačiti Ženu mačku u serijalu o Betmenu. Tada je shvatila da su pojmovi "biti mršav" i "biti u formi" potpuno različite stvari.

- Postoji problem kod vežbanja kada si toliko slab da mrziš sve oko sebe, svaka vežba je bolna i izgledaš kao glupan - priznala je glumica, koja danas uživa u odlascima u teretanu nekoliko puta nedeljno, kao i u redovnom izvođenju bikram joge.

Upravo joj je ovaj ritam omogućio da bude u fit formi tokom trudnoće, ali i nedugo nakon porođaja

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: en hatavej

Pročitajte još

Najnovije vesti