Anđelina Džoli razmišlja o političkoj karijeri u Britaniji

Anđelina Džoli razmišlja o političkoj karijeri u Britaniji

Autor: | 09/05/2016

0

Glumica Anđelina Džoli ozbiljno shvata svoju potencijalnu ulogu u politici, te je već angažovala iskusnu političarku kao mentora.

Ako je ikada postojalo vreme u Americi da se politikom bave ljudi koji sa njom nemaju dodirnih tačaka, onda je to današnjica. Posle Donalda Trampa, na političku scenu odlučila je da stupi i Oskarovka Anđelina Džoli.

Kako navode američki mediji, glumica ozbiljno shvata svoju potencijalnu ulogu u politici, te je već angažovala iskusnu političarku Arminku Helić.

– Ona pomaže Anđelini u donošenju odluka po pitanju političkih poteza. Endži je smatra mentorom – navodi izvor blizak Džolijevoj.

Ono što je zanimljivo je da glumica razmišlja o političkoj karijeri u Britaniji, uzimajući u obzir da se nedavno sa porodicom preselila u okrug blizu Londona, a 2014. godine ju je kraljica Elizabeta proglasila počasnom damom.
Jednom prilikom Anđelina je izjavila:

– Kada radite kao humanitarac, svesni ste da morate da uzimate politiku u obzir, jer ako želite da napravite promenu, onda morate da snosite odgovornost, prenosi pink.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty