Džastin Biber ne može više da trpi obožavaoce, spas našao u razgovoru s vevericama (foto)

Džastin Biber ne može više da trpi obožavaoce, spas našao u razgovoru s vevericama (foto)

Autor: | 11/05/2016

0

Bliski prijatelji Džastina Bibera navodno se pribojavaju da muzička zvezda gubi razum, a sve zbog toga što je, nakon što je odbio da se fotografiše sa obožavaocima, otišao bos u park u Bostonu i - razgovarao sa vevericama.

Pevača je u parku pratio bodigard zadužen da ga odbrani od nasrtanja obožavateljki koje Dažstin više ne može da podnese.

- Niko ne zaslužuje da me maltretira samo zato što je kupio moj album. Došao sam u prirodu da potražim mir - rekao je Džastin.

Stavio je slušalice i potpuno bos hodao po travi, betonu i asfaltu. Kad mu je postalo hladno, otišao je u hotel. U parku se družio i s pripitomljenim vevericama koje je hranio, ali im uputio i nekoliko reči.

Izlet u prirodu usledio je nakon šokantne Džastinove objave da se više ne planira da se fotografiše sa obožavaocima jer se oseća poput životinje u kavezu, a želi da sačuva psihičko zdravlje.

Od početaka karijere Džastin se teško nosi sa pažnjom javnosti. Samoću i mir je tražio i u Meksiku, gde je pijan oskvrnavio jednu crkvu hram. On često vređa svoje obožavaoce za koje tvrdi da ga emocionalno iscrpljuju i iz njega izvlače energiju.

- Veverice mu se dopadaju jer ne traže autogram - našalio se jedan bivši Džastinov fan povodom ovih informacija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: Džastin Biber