Megan Foks ne krije: Obožavam da budem trudna

Megan Foks ne krije: Obožavam da budem trudna

Autor: | 27/05/2016

0

Nakon što je svet šokirala svojom trećom trudnoćom i pomirenjem sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom, Megan Foks je nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

U intervjuu povodom njenog novog filma "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" otvoreno je pričala o pripremama za dolazak nove bebe.

Megan oduševljena je što je ponovno u blagoslovenom stanju. Majka trogodišnjeg Noe i dvogodišnjeg Bodija ističe da obožava da bude trudna, i vrlo otvoreno je pričala o novoj porodičnoj situaciji.

- Odlično se osećam. Dosta žena se ne oseća tako, ali ja obožavam da budem trudna. Da, dosta je neugodno i ponekad zna da bude bolno, ali celokupni proces je odličan. Osećam se tako produktivno stvarajući novo ljudsko biće. Tako sam uzbuđena jer imam takvu spiritualnu vezu s njim pa ne mogu da dočekam našeg novog člana porodice - rekla je tridesetogodišnja glumica.

Sve ovo još više iznenađuje budući da je Megan već predala papire za razvod braka. Izgleda da se sve vratilo u normalu i da se ljubav s Brajanom ponovno rasplamsala.

Prinovi se posebno raduje stariji Noa.

- Veoma je uzbuđen. Već sada se želi da se brine o bebi, da je drži i hrani. Usmeren je na taj praktični deo - objasnila je Megan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: megan foks

Najnovije vesti