Nekada je zarađivala jedan dolar dnevno, a sada je jedna od najtraženijih lepotica

Nekada je zarađivala jedan dolar dnevno, a sada je jedna od najtraženijih lepotica

Autor: | 28/05/2016

0

Prelepa Ruskinja Irina Šajk ima sudbinu o kojoj se danas pričaju priče. Možda zvuči kao kliše, iz siromašne porodice, slučajno su je videli agenti i ona je danas jedan od najplaćenijih modela, ali tako je.

Idemo redom.

Irina Šajk rođena je 6. januara 1986 godine u gradu Jermanzelnisku. U siromašnoj porodici u kojoj je otac Valeri bio rudar, a majka Olga učiteljica. Kada je napunila 14 godina, otac umire od upale pluća, te ostaju ona, majka i sestra Tatjana da se same brinu o sebi. Mlada Irina se tada nije libila raznih poslova kako bi mogla da preživi.

- Bavila sam se sezonskim poslovima. Jedan od njih je bio i kopanje krompira. Plaćano je jedan dolar na dan i nama je to bilo dovoljno da imamo za hranu. Živela sam u katastrofalnim uslovima za život - izjavila je Irina.

Jednog dana, sreća joj se nasmešila. U njihov mali grad došla je modna agencija koja je tražila nova lica. Njena sestra Tatjana je rešila da se prijavi, a pri prijavljivanju, agent je zapravo primetio Irinu.

- Nagovorio me je da se prijavim. Bila sam nesigurna zbog svoje težine. Imala sam samo 54 kilograma, a visoka sam 178 centimatara. Nisam imala samopouzdanja, jer sam u školi stalno trpela uvrede na račun svog tamnog tena i nogu za koje su mi govorili da su kao čačkalice. Prijavila sam se tada na lokalni izbor za Mis, ali nisam ništa očekivala - kaže ova lepotica.

Irina je pobedila na tom izboru i tada su joj se otvorila vrata ka svetskom uspehu i slavi.

Kada je napunila 19 godina Irina se preselila u Pariz i počela je da se bavi modom. Ubrzo je dobila najbolje modne kampanje poput "Viktorijas sikret", a potom se pojavila i u sporu Kanjea Vesta. Od tada ona je bilas na svakoj listi najlepših žena na svetu, a i ljubavni život je zauzeo mesto u samom vrhu slavnih muškaraca.

Prvi dečko sa kojim je viđena je bio Ronaldinjo. Potom se zabavljala sa članom grupe "Linking park" Robom Burdonom, a navodno je bila i u vezi sa Sepom Batlerom. Potom je započela vezu sa najplaćenijim fudbalerom na svetu Ronaldom, a sada je sa Bredlijem Kuperom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/instagram hellomagazin
Tagovi: Irina Šajk