Oni su bili siromašni i beskućnici, ali su sledili snove i postali zvezde

Oni su bili siromašni i beskućnici, ali su sledili snove i postali zvezde

Autor: | 10/06/2016

0

Pre nego što su postale bogate i slavne, mnoge holivudske zvezde prošle su trnovit put. Brojne poznate ličnosti imale su mukotrpnu borbu za život, a mnoge od njih nisu imale čak ni krov nad glavom.

Njihove životne priče zaista su neverovatne, a svi oni uspeli su da se izbore za svoje “mesto pod suncem” i postanu uzor milionima širom sveta. Neki su bili i beskućnici, a sada su milioneri. Ovo je priča o njima.

DŽIM KERI

Uspešni glumac i komičar ostvario se u brojnim filmovima zbog kojih je postao planetarno poznat. Ipak, njegovi počeci bili su više nego skromni.

Kada je imao samo 16 godina, njegova majka se teško razbolela zbog čega je on odustao od školovanja da bi mogao da se brine o njoj. Ipak, nije odustao, počeo je da dobija uloge i sada je jedan od najpoznatijih komičara ikada.

SILVESTER STALONE


Njegove uloge i uspehe svi pamte, a filmovi u kojima je bio omiljeni lik i danas su voljeni. Ipak, nije sve Bogom dano.

Nakon što je bio izbačen iz stana zbog neplaćanja računa, poznati “Roki” je neko vreme spavao na ulicama Njujorka, a kako bi zaradio nešto novca snimio je i porno-film.

Zarađeni novac iskoristio je na pravi način i danas je jedan od najuspešnijih glumaca.

DŽENIFER LOPEZ


Jedna od najvećih diva današnjice kao mlada bila je veoma buntovna. Kada je imala samo 18 godina iselila se iz kuće nakon što se posvađala sa majkom oko obrazovanja, zbog čega je živela u plesnom studiju i spavala na sofi.

Nekoliko meseci kasnije Dženifer je dobila prvi ozbiljan angažman i od tada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Danas, njeno bogatstvo se procenjuje na 300 miliona dolara.

HALE BERI


Čuvena oskarovka kao mlada je znala da je gluma njen životni poziv, te je napustila rodni Klivlend i otišla u Njujork ne bi li ostvarila svoju životnu želju.

Ipak, nije bilo tako lako doći do posla, a novca je bilo sve manje. Ni te nedaće nisu naterale glumicu da odustane, te je neko vreme živela u prihvatilištu dok nije dobila ozbiljnu ulogu, piše pink.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/splash